Kurs og Meditasjonssenter

OM OSS

(Bilde: Lotus telysholder)

MYSTIC DREAMER ble startet i juni 2009, og drives av meg, Torunn Riise-Larsen.
I løpet av påsken 2009, innså jeg at et kapittel i livet var avsluttet, og at det var tid for noe nytt. Og den 14. april tok jeg beslutningen om å starte min egen alternative butikk/new age butikk. Jeg hadde helt fra starten av en visjon om å skape noe mer enn en butikk, kanskje kunne jeg finne et lokale hvor det ville være muligheter for meditasjonsgruppe etter stengetid, kanskje med mulighet for foredrag, kurs, boksigneringer o.l. Kanskje kunne det bli et samlingssted for folk med åpne sinn og folk på søken etter en dypere mening med livet.

Noen ganger er det helt klart at noe bare er ment å være, alt legger seg til rette, og alt er i "flyten".
Slik var denne prosessen, det var nesten helt magisk. Jeg hadde spurt englene, ved hjelp av Archangel Oracle Cards om jeg skulle åpne min egen butikk; og svaret kom klart og tydelig: Brilliant Idea! Så jeg begynte å se meg om etter et egnet lokale. Jeg fant raskt et jeg virkelig ønsket i Bogstadveien, men husleien var helt vanvittig høy. Jeg forsøkte å forhandle med utleier, men lyktes ikke med det. Jeg var veldig fristet til å ta lokalet, til tross for en astronomisk leie, men heldigvis fikk jeg hjelp. Forhandlingene gikk over et par uker. Hele tiden sjekket jeg på finn.no for å se om noe nytt hadde kommet på markedet. Den dagen jeg nesten hadde bestemt meg for å ta sjansen på Bogstadveien, utvidet jeg søket mitt til alle lokaler på Frogner, Majorstua og sentrum uansett størrelse, og da dukket plutselig et fantastisk lokale opp på Frogner. Jeg regnet med at det var altfor dyrt fordi det var så stort, men det stod "Gunstig husleie", så jeg måtte sjekke. Og for å gjøre en lang historie kort; utleier likte godt mitt konsept, og husleien var akseptabel, så den 18. mai stod jeg i mitt eget lokale, klar til å lage butikk!

Mange gode hjelpere dukket opp, og sammen fikk vi satt opp butikken på rekordtid! Takk til dere alle, uten dere hadde det ikke vært mulig; Unni, Tove, Birgitte og August, Else Margrethe, Mamma, Erik Alexander og Hans Christian. Og til alle dere som var med meg i tanker og ord; Kim, Anita, Randi, Gretha og Johanne!!
Den 13. juni åpnet jeg dørene til Mystic Dreamer, og starten på dette eventyret var i gang :-) Og en etter en kom det folk inn i butkken og sa "Her vil jeg jobbe". Nå er to flotte medarbeidere på plass, i tillegg til at dyktige healere, klarsynte, tarotlesere, feng shui spesialister, forfattere mfl. i dag er på plass i butikken så og si hver dag (ofte er det flere tilbud pr dag)med flotte tilbud til kundene mine. Mer inforamsjon om disse flotte og dyktige partnerne finner du på Programsidene våre.

Så visjonen er i ferd med å manifestere seg, og vi inviterer dere alle til å bli med oss videre på ferden. Sammen kan vi skape et levende, lysende samlingsted for åpne sjeler her hos oss på Mystic Dreamer. Med ønsker om en fortsatt god høst til dere alle:
VELKOMMEN

Vennlig hilsen
Torunn og alle samarbeidspartnere

Noen bilder av butikken:


Healere

Torill Iversen: Ring for timebestilling: 906 81 884 webside for mer info: HealingToo

Annette Leirvik Irvung: Mandager
ring for timebestilling: 922 24 293 webside for mer info: Annette

Klarsynte/Medium

Pamela Fornell Haugland Hver tirsdag og onsdag m/mulighet for drop-in time,
Ring for timebestilling: 920 90 845

Andre

Signe Beatrice:
Tarot readinger
Ring for timebestilling: 21 90 21 90